Apple, samsung Apple iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max , Sony PS5 , Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Samsung Galaxy S21 Plus 5G, Samsung  Galaxy S21, Samsung Note 20, Samsung Note 20 Ultra 5G - Elektronikë
Apple, samsung Apple iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max , Sony PS5 , Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Samsung Galaxy S21 Plus 5G, Samsung  Galaxy S21, Samsung Note 20, Samsung Note 20 Ultra 5G - Elektronikë
€ 500,00
Kategoria:
- Elektronikë
Adresa ose vendi:
United Kingdom
Marka:
Apple, samsung

Apple iPhone 12 Pro 128GB = 500euro, iPhone 12 Pro Max 128GB = 550euro,Sony PlayStation PS5 Console Blu-Ray Edition = 340euro,  iPhone 12 64GB = 430euro , Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB == 520 EUR e Scheda video GEFORCE RTX 3090 / RTX 3080 TI / RTX 3080 / RTX 3070 / RTX 3060 TI / RTX 3060 ,  WHATSAPP  CHAT : +447451285577  ,  EMAIL: gadgethousltd@gmail.com

 

 

 

 

We are a Supplier of mobile phones…

Apple, samsung Apple iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12, iPhone 12 Mini, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max , Sony PS5 , Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, Samsung Galaxy S21 Plus 5G, Samsung  Galaxy S21, Samsung Note 20, Samsung Note 20 Ultra 5G - Elektronikë

Në shitje
Apple, samsung
€ 500,00
Louis Thomas
Shitës privat
Adresa ose vendi:
United Kingdom
Kategoria:
- Elektronikë
Marka:
Apple, samsung
Offer ID #23253
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch