ASUS Adapter 19V 4.74A – 5.5×2.5 Laptop - Elektronikë
ASUS Adapter 19V 4.74A – 5.5×2.5 Laptop - Elektronikë
€ 20,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Laptop
Adresa ose vendi:
Isa Boletini, Prishtinë
Marka:
ASUS
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20385
Offer ID #20385

ASUS Adapter 19V 4.74A – 5.5×2.5 Laptop - Elektronikë

€ 20,00
Kompani biznesi
Isa Boletini, Prishtinë
Adresa ose vendi:
Isa Boletini, Prishtinë
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Laptop
Marka:
ASUS
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20385
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch