Asus Asic Miner HDD Disk - Elektronikë
Asus Asic Miner HDD Disk - Elektronikë
€ 995,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
HDD Disk
Adresa ose vendi:
China
Marka:
Asus
Ngjyra:
ash
Offer ID #24074
Offer ID #24074

New in-hand directly from Goldshell. This is a Special 

 

Edition and may have the Random Graphics on both Sides! 

 

Mines Dogecoin and Litecoin with easy to use software 

 

from Goldshell. They have WIFI capability  !!!!

 

 

Specifications:

 

Manufacturer      Goldshell

Model                 Mini-DOGE

Size                    150 x 175 x 84mm

Weight               …

Asus Asic Miner HDD Disk - Elektronikë

€ 995,00
Kompani biznesi
Bulevardi Dëshmorët e Kombit, Prishtinë
Numri kontaktues:
0603544848
Adresa ose vendi:
China
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
HDD Disk
Marka:
Asus
Ngjyra:
ash
Offer ID #24074
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch