Asus Asic Miner Kompjuterë - Elektronikë
Asus Asic Miner Kompjuterë - Elektronikë
€ 9.500,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Adresa ose vendi:
China
Marka:
Asus
Ngjyra:
ash

New in-hand directly from Goldshell. This is a Special Edition and may have the Random Graphics on both Sides! Mines Dogecoin and Litecoin with easy to use software from Goldshell. They have WIFI capability  !!!!

 

 

Specifications:

 

Manufacturer      Goldshell

Model                 Mini-DOGE

Size                    150 x 175 x 84mm

Weight                2000g

Noise level …

Asus Asic Miner Kompjuterë - Elektronikë

€ 9.500,00
Numri kontaktues:
0381514756
Adresa ose vendi:
China
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Marka:
Asus
Ngjyra:
ash
Offer ID #24046
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch