Asus New 13.3" Asus ZenBook 13 OLED UX325 11th Gen Intel Core i7 512GB 16GB - Grey Laptop - Elektronikë
Asus New 13.3" Asus ZenBook 13 OLED UX325 11th Gen Intel Core i7 512GB 16GB - Grey Laptop - Elektronikë
€ 500,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Laptop
Adresa ose vendi:
Kyustendil, Bulgaria
Marka:
Asus
Ngjyra:
blcak

 

Sell all kind of mobile phones, laptops, cameras, cam coders, electric

 

scooters, iPads, Etc Brand new in box with complete accessories, comes with

 

1 year warranty

 

For more information contact us

 

Email ;; json08775@gmail.com

 

whatsapp chat :: +12253316317

Asus New 13.3" Asus ZenBook 13 OLED UX325 11th Gen Intel Core i7 512GB 16GB - Grey Laptop - Elektronikë

€ 500,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Kyustendil, Bulgaria
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Laptop
Marka:
Asus
Ngjyra:
blcak
Offer ID #23421
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch