ASUS ROG Strix G15CK Gaming Desktop PC Kompjuterë - Elektronikë
ASUS ROG Strix G15CK Gaming Desktop PC Kompjuterë - Elektronikë
Sipas marrëveshjes
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
ASUS ROG Strix G15CK
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20109
Offer ID #20109
NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER 8GB GDDR6 | GPU Ports: 2x HDMI, 2x DP
Intel Core i7-10700KF processor with ROG B460 board & chipset
512GB PCIe NVMe M.2 SSD + HDD 1TB
16GB DDR4 2933 MHz RAM | Gig+ Wi-Fi 6 (802.11ax)
ROG Strix Flare Keyboard and ROG Gladius II Mouse included
Front…

ASUS ROG Strix G15CK Gaming Desktop PC Kompjuterë - Elektronikë

Në shitje Kompjuterë
ASUS ROG Strix G15CK
Sipas marrëveshjes
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Marka:
ASUS ROG Strix G15CK
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20109
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch