ASUS TUF FX506LI-BI5N5 GAMING Laptop - Elektronikë
ASUS TUF FX506LI-BI5N5 GAMING Laptop - Elektronikë
€ 765,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Laptop
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
ASUS
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20573
Offer ID #20573

Intel® Core™ i5-10300H 2.5GHz
8GB Ram Memory DDR4
256GB SSD
15.6″ FHD (1920×1080) Display
nVidia GeForce GTX 1650TI 4GB Gaming Graphics

ASUS TUF FX506LI-BI5N5 GAMING Laptop - Elektronikë

€ 765,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Laptop
Marka:
ASUS
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20573
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch