ASUS VP28UQG 28″ 4K Monitor Ekran - Elektronikë
ASUS VP28UQG 28″ 4K Monitor Ekran - Elektronikë
€ 349,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Ekran
Adresa ose vendi:
Isa Boletini, Prishtinë
Marka:
ASUS
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20371
Offer ID #20371

-Panel Size: Wide Screen 28″(71.12cm) 16:9
-True Resolution : 3840×2160
-Pixel Pitch : 0.16 mm
-Brightness(Max) : 300 cd/㎡
-Contrast Ratio (Max) : 1000:1
-ASUS Smart Contrast Ratio (ASCR) : 100000000:1
-Viewing Angle (CR≧10) : 170°(H)/160°(V)
-Response Time : 1ms (Gray to Gray)
-Display Colors : 1073.7M (10bit)
-12 Muaj Garancion

ASUS VP28UQG 28″ 4K Monitor Ekran - Elektronikë

€ 349,00
Kompani biznesi
Isa Boletini, Prishtinë
Adresa ose vendi:
Isa Boletini, Prishtinë
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Ekran
Marka:
ASUS
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20371
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch