ATEM Mini Live Stream Switcher Aksesorë - Elektronikë
ATEM Mini Live Stream Switcher Aksesorë - Elektronikë
€ 475,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Aksesorë
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
ATEM
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20788
Offer ID #20788
  • 4-Channel Live Stream HDMI Switcher
  • Input/Output up to 1080p60 10-Bit 4:2:2
  • 2-Channel Digital Audio Mixer
  • HDMI Output, Ethernet ATEM Control

ATEM Mini Live Stream Switcher Aksesorë - Elektronikë

€ 475,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Aksesorë
Marka:
ATEM
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20788
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch