Audi A4 2.0 TDI Veturë 2016 - Automjet
Audi A4 2.0 TDI Veturë 2016 - Automjet
Sipas marrëveshjes
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Adresa ose vendi:
M2, Çagllavicë
Viti i prodhimit:
2016
Marka:
Audi
Modeli:
A4
Kilometra:
110'000 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Automat
Ngjyra:
Zezë
Lloji i karburantit:
Diesel
Offer ID #21537
Offer ID #21537
  • Year 2017
  • Make AUDI
  • Model A3
  • Body Style Hatchback
  • Mileage 161000
  • Transmission Automatic
  • Engine 2.0
  • Fuel Type Diesel
  • Exterior Color Black
  • Interior Color Black
ABS
Airbag
Alarm
Bordcomputer
Drita Bi-Xenon
Dritat e ditës
Dritë atuomatike për kthesa
Klimë (AC)
Navigation
Sport
Ulëse lëkure

Audi A4 2.0 TDI Veturë 2016 - Automjet

Sipas marrëveshjes
Kompani biznesi
M2, Çagllavicë
Adresa ose vendi:
M2, Çagllavicë
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Viti i prodhimit:
2016
Marka:
Audi
Modeli:
A4
Kilometra:
110'000 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Automat
Ngjyra:
Zezë
Lloji i karburantit:
Diesel
Offer ID #21537
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch