Audi A4 A4 35TDI S-LINE Veturë 2019 - Automjet
Audi A4 A4 35TDI S-LINE Veturë 2019 - Automjet
Sipas marrëveshjes
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Adresa ose vendi:
M2, Çagllavicë
Viti i prodhimit:
2019
Marka:
Audi
Modeli:
A4
Kilometra:
10'000 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Automat
Ngjyra:
Zezë
Lloji i karburantit:
Diesel
Offer ID #20931
Offer ID #20931
  • Year 2019
  • Make AUDI
  • Model A4
  • Mileage 10000
  • Transmission Automatic
  • Engine 2.0
  • Fuel Type Diesel
  • Trim S-LINE
  • Exterior Color Black
  • Interior Color Black

Audi A4 A4 35TDI S-LINE Veturë 2019 - Automjet

Sipas marrëveshjes
Kompani biznesi
M2, Çagllavicë
Adresa ose vendi:
M2, Çagllavicë
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Viti i prodhimit:
2019
Marka:
Audi
Modeli:
A4
Kilometra:
10'000 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Automat
Ngjyra:
Zezë
Lloji i karburantit:
Diesel
Offer ID #20931
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch