Audi A6 3.0 TDI Veturë 2016 - Automjet
Audi A6 3.0 TDI Veturë 2016 - Automjet
Sipas marrëveshjes
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Adresa ose vendi:
M2, Çagllavicë
Viti i prodhimit:
2016
Marka:
Audi
Modeli:
A6
Kilometra:
18'000 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Automat
Ngjyra:
Hiri
Lloji i karburantit:
Diesel
Offer ID #21553
Offer ID #21553
  • Year 2016
  • Make AUDI
  • Model A6
  • Body Style Sedan
  • Mileage 180000
  • Transmission Automatic
  • Engine 3.0
  • Fuel Type Diesel
  • Exterior Color Grey
  • Interior Color Black
ABS
Airbag
Alarm
Bluetooth
Bordcomputer
Drita Bi-Xenon
Drita laserike
Dritare elektrike
Dritat e ditës
Dritë atuomatike për kthesa
Klimë (AC)
Navigation
Sport
Ulëse lëkure

Audi A6 3.0 TDI Veturë 2016 - Automjet

Sipas marrëveshjes
Kompani biznesi
M2, Çagllavicë
Adresa ose vendi:
M2, Çagllavicë
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Viti i prodhimit:
2016
Marka:
Audi
Modeli:
A6
Kilometra:
18'000 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Automat
Ngjyra:
Hiri
Lloji i karburantit:
Diesel
Offer ID #21553
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch