Audi A6 3.0TDI Veturë 2015 - Automjet
Audi A6 3.0TDI Veturë 2015 - Automjet
€ 22.950,00
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Adresa ose vendi:
Prizren
Viti i prodhimit:
2015
Marka:
Audi
Modeli:
A6 3.0TDI
Kilometra:
114'891 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Automat
Ngjyra:
E Zezë
Lloji i karburantit:
Diesel
Offer ID #18962
Offer ID #18962
360°-Kamera
4×4
ABS
Airbag
Bluetooth
Bordcomputer
Drita Xenon
Dritat e ditës
ESP
Navigation
Ndriçim të ambientit

Audi A6 3.0TDI Veturë 2015 - Automjet

€ 22.950,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Prizren
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Viti i prodhimit:
2015
Marka:
Audi
Modeli:
A6 3.0TDI
Kilometra:
114'891 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Automat
Ngjyra:
E Zezë
Lloji i karburantit:
Diesel
Offer ID #18962
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch