Audi A8 Veturë 2014 - Automjet
Audi A8 Veturë 2014 - Automjet
Sipas marrëveshjes
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Adresa ose vendi:
M2, Talinoc i Jerlive
Viti i prodhimit:
2014
Marka:
Audi
Modeli:
A8
Kilometra:
180'000 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Automatik
Ngjyra:
E kuqe
Lloji i karburantit:
Diesel
Offer ID #19062
Offer ID #19062

Audi A8 Veturë 2014 - Automjet

Sipas marrëveshjes
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
M2, Talinoc i Jerlive
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Viti i prodhimit:
2014
Marka:
Audi
Modeli:
A8
Kilometra:
180'000 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Automatik
Ngjyra:
E kuqe
Lloji i karburantit:
Diesel
Offer ID #19062
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch