Audi Q5 Q5 2.0 TDI QUATTRO S-LINE 190HP Veturë 2017 - Automjet
Audi Q5 Q5 2.0 TDI QUATTRO S-LINE 190HP Veturë 2017 - Automjet
Sipas marrëveshjes
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Adresa ose vendi:
M2, Çagllavicë
Viti i prodhimit:
2017
Marka:
Audi
Modeli:
Q5
Kilometra:
92'000 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Automat
Ngjyra:
Kuqe
Lloji i karburantit:
Diesel
Offer ID #20909
Offer ID #20909
 • Year 2017
 • Make AUDI
 • Model Q5
 • Mileage 92000
 • Transmission Automatic
 • Drivetrain 4WD
 • Engine 2.0
 • Fuel Type Diesel
 • Trim S-LINE QUATTRO
 • Exterior Color Red
 • Interior Color Black

Audi Q5 Q5 2.0 TDI QUATTRO S-LINE 190HP Veturë 2017 - Automjet

Sipas marrëveshjes
Kompani biznesi
M2, Çagllavicë
Adresa ose vendi:
M2, Çagllavicë
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Viti i prodhimit:
2017
Marka:
Audi
Modeli:
Q5
Kilometra:
92'000 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Automat
Ngjyra:
Kuqe
Lloji i karburantit:
Diesel
Offer ID #20909
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch