Audi Q7 Q7 50TDI QUATTRO S-LINE Veturë 2020 - Automjet
Audi Q7 Q7 50TDI QUATTRO S-LINE Veturë 2020 - Automjet
Sipas marrëveshjes
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Adresa ose vendi:
M2, Çagllavicë
Viti i prodhimit:
2020
Marka:
Audi
Modeli:
Q7
Kilometra:
12'000 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Automat
Ngjyra:
Bardhë
Lloji i karburantit:
Diesel
Offer ID #20920
Offer ID #20920
 • Year 2020
 • Make AUDI
 • Model Q7
 • Body Style SUV
 • Mileage 12000
 • Transmission Automatic
 • Drivetrain 4WD
 • Engine 3.0
 • Fuel Type Diesel
 • Trim S-LINE QUATTRO
 • Exterior Color Grey
 • Interior Color Black

Audi Q7 Q7 50TDI QUATTRO S-LINE Veturë 2020 - Automjet

Sipas marrëveshjes
Kompani biznesi
M2, Çagllavicë
Adresa ose vendi:
M2, Çagllavicë
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Viti i prodhimit:
2020
Marka:
Audi
Modeli:
Q7
Kilometra:
12'000 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Automat
Ngjyra:
Bardhë
Lloji i karburantit:
Diesel
Offer ID #20920
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch