Audi Q8 50 TDI 3X S-Line 2020 Veturë
Audi Q8 50 TDI 3X S-Line 2020 Veturë
Sipas marrëveshjes
Kategoria:
Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Adresa dhe vendi:
M2, Talinoc i Jerlive
Viti i prodhimit:
2020
Marka:
Audi
Modeli:
Q8 50 TDI 3X S-Line
Kilometra:
29'000 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Automatik
Ngjyra:
Zezë
Lloji i karburantit:
Diesel
Offer ID #18762
Offer ID #18762

Magjistralja Ferizaj – Prishtinë

360°-Kamera
4×4
ABS
Airbag
Alarm
Asistent i rrezes së lartë
Autopilot
Bluetooth
Bordcomputer
Drita Bi-Xenon
Drita Xenon
Dritat e ditës
Dritë atuomatike për kthesa
ESP
Federët me ajr
Isofix
Navigation
Ndriçim të ambientit
Pako Sport
Panoramë
Paralajmërimi në distancë
Sport
Ulëse lëkure
Ulëse me masazhë
Ulëse sportive
WLAN / Wifi Hotspot

Audi Q8 50 TDI 3X S-Line 2020 Veturë

Sipas marrëveshjes
Kategoria:
Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Viti i prodhimit:
2020
Marka:
Audi
Modeli:
Q8 50 TDI 3X S-Line
Kilometra:
29'000 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Automatik
Ngjyra:
Zezë
Lloji i karburantit:
Diesel
Offer ID #18762

Kontakto

  Kompani biznesi
  FERIZAJ
  Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
  © tugja.com / @outwork.ch
  Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
  © tugja.com / @outwork.ch