ausu Laptop i ri ASUS ZenBook 15.6" 4K Intel Core i7 16GB 512GB + 32GB UX534FAC Laptop - Elektronikë
ausu Laptop i ri ASUS ZenBook 15.6" 4K Intel Core i7 16GB 512GB + 32GB UX534FAC Laptop - Elektronikë
€ 750,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Laptop
Adresa ose vendi:
Uşak, Uşak Merkez/Uşak, Turkey
Marka:
ausu
Ngjyra:
silver
Offer ID #23754
Offer ID #23754

shes te gjitha llojet e celulareve, laptop, kamera, enkoder kamera, elektrike

 

skuter, iPad etj. Krejt të reja në kuti me aksesorë të plotë, vjen me

 

1 vit garanci

 

Per me shume informacion na kontaktoni

 

E-mail ;; henrysam315@gmail.com

 

Biseda në WhatsApp :: +18147131718

ausu Laptop i ri ASUS ZenBook 15.6" 4K Intel Core i7 16GB 512GB + 32GB UX534FAC Laptop - Elektronikë

€ 750,00
henry
Shitës privat
Ossama Ibn Zeid, An Nasim Al Gharbi, Riyadh Saudi Arabia
Adresa ose vendi:
Uşak, Uşak Merkez/Uşak, Turkey
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Laptop
Marka:
ausu
Ngjyra:
silver
Offer ID #23754
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch