Available in stock Best Graphics Card X 6800 RTX 3090 Available in stock Best Graphics Card X 6800 RTX 3090 Kompjuterë - Elektronikë
Available in stock Best Graphics Card X 6800 RTX 3090 Available in stock Best Graphics Card X 6800 RTX 3090 Kompjuterë - Elektronikë
€ 200,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Adresa ose vendi:
Guangzhou, Guangdong Province, China
Marka:
Available in stock Best Graphics Card X 6800 RTX 3090
Ngjyra:
MSI GeForce RTX 3080 Gaming Z Trio

Available in stock Best Graphics Card  X 6800 RTX 3090

Radeon RX 6800 XT. Best AMD GPU,

GeForce RTX 3090.

GeForce RTX 3060 Ti. …

GeForce RTX 3070. …

Radeon RX 6700 XT. …

Radeon RX 6800. …

GeForce RTX 3060 12GB.

 

SALES OFFER : 50% OFF 

 

+ FREE SHIPPING WORLDWIDE.

 

CUSTOMS – NO 

 

 

ORDER

Electronic Trading Technology Co ltd / whatsapp +86 171 5640 3202

—-asicminerstrade@gmail.com—-

Available in stock Best Graphics Card X 6800 RTX 3090 Available in stock Best Graphics Card X 6800 RTX 3090 Kompjuterë - Elektronikë

Në shitje Kompjuterë
Available in stock Best Graphics Card X 6800 RTX 3090
€ 200,00
asictradeord2022
Shitës privat
Adresa ose vendi:
Guangzhou, Guangdong Province, China
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Marka:
Available in stock Best Graphics Card X 6800 RTX 3090
Ngjyra:
MSI GeForce RTX 3080 Gaming Z Trio
Offer ID #23817
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch