Available new Bobcat Miner Helium 300/Sense cap M1 Aksesorë - Elektronikë
Available new Bobcat Miner Helium 300/Sense cap M1 Aksesorë - Elektronikë
€ 2.125,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Aksesorë
Adresa ose vendi:
M2, Çagllavicë

WHAT SAPP  …  +1 514 612 6237

 

Bobcat Miner -300 Helium Hotspot for HNT – Ready to ship – New in stock 

Sense cap M1 

RTX 3090

Now available in wholesales and Unit available for immidiate delivery worldwide.

 

You can also contact us for other Miners, we offer best prices with swift delivery

 

Ready and interested buyer contact::

 

what sapp or call +1 514 612 6237

email:: jefferey.jonathan001 @gmail.com

Available new Bobcat Miner Helium 300/Sense cap M1 Aksesorë - Elektronikë

€ 2.125,00
Numri kontaktues:
15146126237
Adresa ose vendi:
M2, Çagllavicë
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Aksesorë
Offer ID #23667
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch