Benq Projector GV1 Projektor - Elektronikë
Benq Projector GV1 Projektor - Elektronikë
€ 383,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Projektor
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
Benq
Ngjyra:
Përhimt
Offer ID #20169
Offer ID #20169

-Model: GV1

-Code: DLP LED
-Resolution: 854 x 480p
-Battery life: about 3 hours
-Light intensity: 200 lumens
-Contrast: 100,000: 1

Benq Projector GV1 Projektor - Elektronikë

€ 383,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Projektor
Marka:
Benq
Ngjyra:
Përhimt
Offer ID #20169
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch