Benq Projector MX507 Black Projektor - Elektronikë
Benq Projector MX507 Black Projektor - Elektronikë
€ 389,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Projektor
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
Benq
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20137
Offer ID #20137

Brand : BenQ

Model : MX507

Projection System : DLP

Resolution : XGA (1024×768)

Display Color : 30 Bits (1,07 billion colors)

Light Source Wattage : 190W

Benq Projector MX507 Black Projektor - Elektronikë

€ 389,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Projektor
Marka:
Benq
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20137
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch