Biçikletë - Automjet
€ 5.500,00
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Biçikletë
Adresa ose vendi:
Yliopistonkatu 12, 20100 Turku, Finland
Ngjyra:
2021 Trek Supercaliber 9.8 XT
Lloji i karburantit:
Benzinë

DanneyStore International Limited

Delivery is worldwide for more information contact me at
danney1store@gmail.com

payment is via BANK TRANSFER or PAYPAL

Specialized 2021 Road Bikes:

2021 Specialized S-Works Turbo Creo SL EVO $11,500
2021 Specialized S-Works Turbo Creo SL $11,250
2021 Specialized S-Works Aethos - Dura Ace Di2 $9,500
2021 Specialized S-Works Roubaix – SRAM Red ETAP AXS $8,500
2021 Specialized Turbo Creo SL Expert EVO $6,250
2021 Specialized Turbo Creo SL Expert $6,000
2021 Specialized Aethos Pro -…

Biçikletë - Automjet

€ 5.500,00
micano
Shitës privat
Adresa ose vendi:
Yliopistonkatu 12, 20100 Turku, Finland
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Biçikletë
Ngjyra:
2021 Trek Supercaliber 9.8 XT
Lloji i karburantit:
Benzinë
Offer ID #23470
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch