Biciklete Elektrike D3F+ 10AH (me pedale) Biçikletë elektrike - Automjet
Biciklete Elektrike D3F+ 10AH (me pedale) Biçikletë elektrike - Automjet
€ 550,00
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Biçikletë elektrike
Adresa ose vendi:
M2, Prishtinë
Ngjyra:
Zezë
Lloji i karburantit:
Elektro
Offer ID #22055
Offer ID #22055

Specifications/Parameters

Model: DYU D3F+ 10AH
Wheel Size: 14inch
Max Loading: 120KG
Hill Grade: 15°
Motor: 36V 250W
Max Speed: 20KM-30KM/H (depends on power gear)
Size: 117*50*99CM
Folding Size: 117*29*67CM
Waterproof Level: IP54
Endurance: Pure electric:20-30, assisting riding:UP TO 50-60KM
Battery: 10AH Lithium Battery
Charging Time : 6 Hours
Frame Material:  Metal
Light: Front light & Rear light
Brake: front and rear disc brakes
With Intelligent BMS and Automatic cruise
Adjustable seat, with or without pedal
Color: Black/White/Red
N.W.(KGS): 18
G.W.(KGS): 21.4

Biciklete Elektrike D3F+ 10AH (me pedale) Biçikletë elektrike - Automjet

€ 550,00
Kompani biznesi
M2, Prishtinë
Adresa ose vendi:
M2, Prishtinë
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Biçikletë elektrike
Ngjyra:
Zezë
Lloji i karburantit:
Elektro
Offer ID #22055
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch