Bitmain Antminer Bitmain Antminer S19J PRO 104TH/S ASIC BTC Bitcoin Miner Fast Shipping Kompjuterë - Elektronikë
Bitmain Antminer Bitmain Antminer S19J PRO 104TH/S ASIC BTC Bitcoin Miner Fast Shipping Kompjuterë - Elektronikë
€ 9.500,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Adresa ose vendi:
China
Marka:
Bitmain Antminer
Ngjyra:
ash

Bitmain Antminer S19j Pro 104TH 3250W Bitcoin Miner Plus 1 Year Company Warranty

 

Version

S19j Pro

 

Model

240-Cb

 

Crypto Algorithm/Coins

SHA256/BTC/BCH

 

Hashrate, TH/s

104 ± 3%

 

Power on wall@25?, Watt

3068 ± 5%

 

Power efficiency on wall @25°C, J/TH

29.5 ± 5%

 

Power Supply

Power supply AC input voltage, Volt (1-1)

200~240

 

Power supply AC Input Frequency Range, Hz

47~63

 

Power supply AC Input current, Amp(1-2)

20(1-3)

 

Hardware…

Bitmain Antminer Bitmain Antminer S19J PRO 104TH/S ASIC BTC Bitcoin Miner Fast Shipping Kompjuterë - Elektronikë

€ 9.500,00
Numri kontaktues:
0753221240
Adresa ose vendi:
China
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Marka:
Bitmain Antminer
Ngjyra:
ash
Offer ID #23923
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch