Bitmain AntMiner S19 Pro 110Th/s, Goldshell HS5 SiaCoin , DragonMint T1 SHA-256 16TH/s Aksesorë - Elektronikë
Bitmain AntMiner S19 Pro 110Th/s, Goldshell HS5 SiaCoin , DragonMint T1 SHA-256 16TH/s Aksesorë - Elektronikë
€ 5.400,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Aksesorë
Adresa ose vendi:
United Kingdom

Ne jemi distributor dhe shitës me shumicë të autorizuar në një gamë të gjerë produktesh me cilësi të lartë si telefona celularë, laptopë, iPad, kamera dixhitale, dvd player, kriptominues, karta grafike, pm3 & mp4 player. Përfitoni 5% - 10% zbritje nëse blini me shumicë.

 

Antminer L7 Scrypt Miner për Dogecoin Mining Mining Litecoin - 14,950 €

 

Antminer S9j 14.5 TH Bitcoin Miner w PSU 2400w 220V - 370 €

 

WHATSMINER M20S 68TH / S Asic…

Bitmain AntMiner S19 Pro 110Th/s, Goldshell HS5 SiaCoin , DragonMint T1 SHA-256 16TH/s Aksesorë - Elektronikë

€ 5.400,00
smarttechstoreltd
Shitës privat
Adresa ose vendi:
United Kingdom
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Aksesorë
Offer ID #23959
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch