BITMAIN Antminer S19 XP 140T L7 s19pro Goldshell KD5 KD6 ,KDBox IBeLink K1 AvalonMiner 1166 Pro Kompjuterë - Elektronikë
BITMAIN Antminer S19 XP 140T L7 s19pro Goldshell KD5 KD6 ,KDBox IBeLink K1 AvalonMiner 1166 Pro Kompjuterë - Elektronikë
€ 5.000,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Adresa ose vendi:
Guangdong Province, China
Marka:
BITMAIN

Antminer S19 XP 140T  L7 s19pro Goldshell KD5 KD6 ,KDBox IBeLink K1 AvalonMiner 1166 Pro 

 

stock New Brand , Cryptocurrency BTC Mining Machine Asci Miner – Profitable Bitmain Asic miners – Wholesale offer

 

Ships from China. whatsapp +86 171 5640 3202

supplier :

( Electronic Technology Co,.Ltd, China )

 

Stock Offers Btc Asic miners + PSU + Power Cords !

 

stock Brand New Bitmain Antminer S19 XP  140tT :  USD 6,999 $ (pre order…

BITMAIN Antminer S19 XP 140T L7 s19pro Goldshell KD5 KD6 ,KDBox IBeLink K1 AvalonMiner 1166 Pro Kompjuterë - Elektronikë

€ 5.000,00
asictradeord2022
Shitës privat
Numri kontaktues:
+8617156403202
Adresa ose vendi:
Guangdong Province, China
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Marka:
BITMAIN
Offer ID #23805
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch