Bitmain Antminer WTS: Bitmain Antminer S19 Pro 110 TH / s / Chat +14076302850 Kompjuterë - Elektronikë
Bitmain Antminer WTS: Bitmain Antminer S19 Pro 110 TH / s / Chat +14076302850 Kompjuterë - Elektronikë
€ 2.000,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Adresa ose vendi:
Pryp'yat', Kyiv Oblast, Ukraine
Marka:
Bitmain Antminer
Ngjyra:
Silver

WTS: Bitmain Antminer S19 Pro 110 TH / s / Chat +14076302850

 

ASIC miner Antminer S19 Pro from Bitmain- Produces - 110 TH / s .. $6000Usd

ASIC miner Antminer S19 from Bitmain - Produces - 95 TH / s hash power… $4000USD

ASIC miner Antminer T19 from Bitmain - Produces - 84 TH / s hash- capacity… $ 3000USD

 

Bitmain Antminer S9 14th with PSU .. $ 500Usd

 

Bitmain Antminer L3 + (504Mh) 800W…

Bitmain Antminer WTS: Bitmain Antminer S19 Pro 110 TH / s / Chat +14076302850 Kompjuterë - Elektronikë

€ 2.000,00
Arabia001
Shitës privat
Adresa ose vendi:
Pryp'yat', Kyiv Oblast, Ukraine
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Marka:
Bitmain Antminer
Ngjyra:
Silver
Offer ID #23075
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch