Bitmain Antminer WTS: Bitmain Antminer S19 Pro 110 TH/s/ Chat +919957430530 Kompjuterë - Elektronikë
Bitmain Antminer WTS: Bitmain Antminer S19 Pro 110 TH/s/ Chat +919957430530 Kompjuterë - Elektronikë
€ 2.000,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Adresa ose vendi:
Teterow, Germany
Marka:
Bitmain Antminer
Ngjyra:
Silver

WTS: Bitmain Antminer S19 Pro 110 TH/s/ Chat +919957430530

 

Manufacturer: Bitmain

Model: Antminer S19 Pro (110Th)

Size: 195 x 290 x 370 mm

Weight: 13200g

Noise level: 75db

Fan (s): 4

Power: 3250Wt

Voltage 12V

Interface: Ethernet

Temperature: 5-40 ° C

Humidity: 5-95%

Supported currency: Universal, Bitcoin, Bitcoin Cash

 

Sales Director : Faizhan Muhammed

Whats-App : +919957430530

E-mail: faizhanmuhammed@gmail.com

SKYPE : faizhanmuhammed

Bitmain Antminer WTS: Bitmain Antminer S19 Pro 110 TH/s/ Chat +919957430530 Kompjuterë - Elektronikë

€ 2.000,00
Arabia001
Shitës privat
Adresa ose vendi:
Teterow, Germany
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Marka:
Bitmain Antminer
Ngjyra:
Silver
Offer ID #23061
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch