bitmain BITMAIN ANTMINER S19 Pro+ Hyd 198TH/s WHATSAPP +44 7932 519734 Kompjuterë - Elektronikë
bitmain BITMAIN ANTMINER S19 Pro+ Hyd 198TH/s WHATSAPP +44 7932 519734 Kompjuterë - Elektronikë
€ 500,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Adresa ose vendi:
Vranje, Serbia
Marka:
bitmain
Ngjyra:
white

In Stock Ready to ship

ORIGINAL + NEW + Warranty : Manufacturer's Warranty + 24 months

ADD WHATSAPP +44 7932 519734

In stock : bitmain antminer e9 ,  bitmain antminerS19J ,  bitmain antminerS17 PRO, 

bitmain antminer L7, Graphics Card ,Whatsminer M31S 80Th/s 42W , 

Antminer S9 , Antminer E3 , Innosilicon A10 Pro + 7G 750M ETH Miner , 

antminer L3+ bitmain antminer antminer E9

Bobcat Helium 300 miner, sensecap

All types of Graphics card

 

+FREE SHIPPING…

bitmain BITMAIN ANTMINER S19 Pro+ Hyd 198TH/s WHATSAPP +44 7932 519734 Kompjuterë - Elektronikë

€ 500,00
souljaboi
Shitës privat
Numri kontaktues:
+447932519734
Adresa ose vendi:
Vranje, Serbia
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Marka:
bitmain
Ngjyra:
white
Offer ID #24062
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch