BITMAIN in stock Bitmain Antminer L7 9500M wholesale free shipping Kompjuterë - Elektronikë
BITMAIN in stock Bitmain Antminer L7 9500M wholesale free shipping Kompjuterë - Elektronikë
€ 13.000,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Adresa ose vendi:
Guangdong Province, China
Marka:
BITMAIN

in stock Bitmain Antminer L7 9500M wholesale free shipping 

 

NEW IN STOCK -

Bitmain Antminer L7 9500MH/s (DOGE / LTC)  + PSU

 

Bitmain Antminer L7 9,500MH/s (DOGE / LTC) ; 

Hashrate: 9160 – 9500MH/s ; 

Algorithm: Scrypt ; 

Consumption: 3425W

Technical Support-   warranty : 365 days .

 

Stock price  ‎$13,099   · ‎In stock

Offer 50% Discount sales Now.

 

ship from china within 24 hrs of payment.

Machine Include PSU

Free Shipping - Shipping Cost…

BITMAIN in stock Bitmain Antminer L7 9500M wholesale free shipping Kompjuterë - Elektronikë

€ 13.000,00
minerschinaasic
Shitës privat
Numri kontaktues:
+8617156403202
Adresa ose vendi:
Guangdong Province, China
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Marka:
BITMAIN
Offer ID #23834
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch