Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 6K Kamera - Elektronikë
Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 6K Kamera - Elektronikë
€ 2.090,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kamera
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
Blackmagic
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20876
Offer ID #20876

Specifications 

Image Sensor

Sensor Size 23.1 x 12.99 mm (Super35)

Sensor Type CMOS

Sensor Resolution Effective: 21.2 Megapixel (6144 x 3456)

Shutter Type Rolling Shutter

ISO 100 to 25,600 (Expanded)

Advertised Dynamic Range 13 Stops

Camera

Lens Mount Canon EF

Lens Communication Yes

Built-In ND Filter None

Built-In Microphone Type Stereo

Variable Frame Rates Up to 120 fps

Internal Recording

Raw Recording Raw:

6144 x 3456 at 23.98/24/25/29.97/30/50 fps (49 to 483 MB/s) 

6144 x…

Blackmagic Design Pocket Cinema Camera 6K Kamera - Elektronikë

€ 2.090,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kamera
Marka:
Blackmagic
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20876
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch