BMW 530D M-SPORT Veturë 2017 - Automjet
BMW 530D M-SPORT Veturë 2017 - Automjet
Sipas marrëveshjes
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Adresa ose vendi:
M2, Çagllavicë
Viti i prodhimit:
2017
Marka:
BMW
Modeli:
530D
Kilometra:
197'000 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Automat
Ngjyra:
Hiri
Lloji i karburantit:
Diesel
Offer ID #21585
Offer ID #21585
 • Year 2017
 • Make BMW
 • Model Series 5
 • Body Style Sedan
 • Mileage 197000
 • Transmission Automatic
 • Engine 3.0
 • Fuel Type Diesel
 • Trim M-SPORT
 • Exterior Color Grey
 • Interior Color Cream
 • Stock Number 120
ABS
Airbag
Alarm
Bluetooth
Bordcomputer
Drita Bi-Xenon
Dritare elektrike
Dritat e ditës
Dritë atuomatike për kthesa
Federët me ajr
Klimë (AC)
Navigation
Pako Sport
Sport

BMW 530D M-SPORT Veturë 2017 - Automjet

Sipas marrëveshjes
Kompani biznesi
M2, Çagllavicë
Adresa ose vendi:
M2, Çagllavicë
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Viti i prodhimit:
2017
Marka:
BMW
Modeli:
530D
Kilometra:
197'000 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Automat
Ngjyra:
Hiri
Lloji i karburantit:
Diesel
Offer ID #21585
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch