BMW 730D XDRIVE Veturë 2016 - Automjet
BMW 730D XDRIVE Veturë 2016 - Automjet
Sipas marrëveshjes
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Adresa ose vendi:
M2, Çagllavicë
Viti i prodhimit:
2016
Marka:
BMW
Modeli:
730D
Kilometra:
158'000 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Automat
Ngjyra:
Hiri
Lloji i karburantit:
Diesel
Offer ID #21390
Offer ID #21390
 • Year 2016
 • Make BMW
 • Model Series 7
 • Body Style Limousine
 • Mileage 158000
 • Transmission Automatic
 • Drivetrain 4WD
 • Engine 3.0
 • Fuel Type Diesel
 • Trim XDRIVE
 • Exterior Color Grey
 • Interior Color Cream
360°-Kamera
4×4
ABS
Airbag
Alarm
Bluetooth
Bordcomputer
Drita Bi-Xenon
Dritare elektrike
Dritat e ditës
Dritë atuomatike për kthesa
Federët me ajr
Klimë (AC)
Navigation
Sport
Ulëse lëkure

BMW 730D XDRIVE Veturë 2016 - Automjet

Sipas marrëveshjes
Kompani biznesi
M2, Çagllavicë
Adresa ose vendi:
M2, Çagllavicë
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Viti i prodhimit:
2016
Marka:
BMW
Modeli:
730D
Kilometra:
158'000 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Automat
Ngjyra:
Hiri
Lloji i karburantit:
Diesel
Offer ID #21390
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch