BMW 840D XDRIVE M-SPORT 320HP Veturë 2018 - Automjet
BMW 840D XDRIVE M-SPORT 320HP Veturë 2018 - Automjet
Sipas marrëveshjes
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Adresa ose vendi:
M2, Çagllavicë
Viti i prodhimit:
2018
Marka:
BMW
Modeli:
840D
Kilometra:
32'000 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Automat
Ngjyra:
Zezë
Lloji i karburantit:
Diesel
Offer ID #21282
Offer ID #21282
 • Year 2018
 • Make BMW
 • Model Series 8
 • Body Style Coupe
 • Mileage 32000
 • Transmission Automatic
 • Drivetrain 4WD
 • Engine 3.0
 • Fuel Type Diesel
 • Trim XDRIVE , M-SPORT
 • Exterior Color Dark Grey
 • Interior Color Black & Blue
360°-Kamera
4×4
ABS
Airbag
Alarm
Asistent i rrezes së lartë
Bluetooth
Bordcomputer
Drita Bi-Xenon
Drita Xenon
Dritare elektrike
Dritat e ditës
Dritë atuomatike për kthesa
Federët me ajr
Isofix
Klimë (AC)
Navigation
Sport
Ulëse lëkure

BMW 840D XDRIVE M-SPORT 320HP Veturë 2018 - Automjet

Sipas marrëveshjes
Kompani biznesi
M2, Çagllavicë
Adresa ose vendi:
M2, Çagllavicë
Kategoria:
- Automjet
Nënkategoria:
Veturë
Viti i prodhimit:
2018
Marka:
BMW
Modeli:
840D
Kilometra:
32'000 km
Ndërruesi i shpejtësisë:
Automat
Ngjyra:
Zezë
Lloji i karburantit:
Diesel
Offer ID #21282
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch