Bobcat 300 Hotspot Miner Kompjuterë - Elektronikë
Bobcat 300 Hotspot Miner Kompjuterë - Elektronikë
€ 385,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Adresa ose vendi:
8GJ3P5J4+3W
Marka:
Bobcat 300 Hotspot Miner
Ngjyra:
Black / White

For Sale: NEW BOBCAT MINER 300 Helium HNT Hotspot + Free Shipping.

 

BOBCAT MINER 300 Helium HNT Hotspot US915, EU868, AU915, AS923, and KR920 

 

Bobcat Miner 300 is a high-efficiency miner hotspot for HNT. It is compatible with Helium LongFi, an architecture that combines the leading wireless LoRaWAN protocol, and the Helium Blockchain technology. 

The Bobcat Miner 300 is also compatible with all LoRaWAN devices. 

 

100% Guaranteed Genuine/Authentic Products.

 

(PAYMENT)

Bitcoin and Bank Transfer…

Bobcat 300 Hotspot Miner Kompjuterë - Elektronikë

Në shitje Kompjuterë
Bobcat 300 Hotspot Miner
€ 385,00
Numri kontaktues:
06935210132
Adresa ose vendi:
8GJ3P5J4+3W
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Marka:
Bobcat 300 Hotspot Miner
Ngjyra:
Black / White
Offer ID #23664
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch