Bobcat Bitcoin Miner Bobcats Miner 300 Hnt Outdoor Helium Hotspot Miner Kompjuterë - Elektronikë
Bobcat Bitcoin Miner Bobcats Miner 300 Hnt Outdoor Helium Hotspot Miner Kompjuterë - Elektronikë
€ 369,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Adresa ose vendi:
Pristina
Marka:
Bobcat
Ngjyra:
White

LongFi

 

Compatible with Helium LongFi, a technology architecture that combines LoRaWAN and the Helium Blockchain.

 

4dbi Antenna

Enhanced 4dbi antenna provides wider network coverage, meaning better Proof of Coverage result for increased $HNT earnings.

 

Quad-core Processor

Equipped with industrial-grade Rockchip PX30, a high-performance quad-core application processor designed for high-end commercial applications.

 

64GB Storage

Built-in 64GB eMMC flash for better data security and larger memory storage.

 

OTA Update

Supports over-the-air updates. Remotely change the…

Bobcat Bitcoin Miner Bobcats Miner 300 Hnt Outdoor Helium Hotspot Miner Kompjuterë - Elektronikë

€ 369,00
Numri kontaktues:
0753221240
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Marka:
Bobcat
Ngjyra:
White
Offer ID #23391
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch