bobcat Bobcat 300 Helium Hotspot Miner Available Kompjuterë - Elektronikë
bobcat Bobcat 300 Helium Hotspot Miner Available Kompjuterë - Elektronikë
€ 500,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Adresa ose vendi:
9900 Novi Pazar, Bulgaria
Marka:
bobcat
Ngjyra:
white

ADD WHATSAPP FOR FAST RESPONSE : +15146126237

Immidiate delivery . No pre order

 

Bobcat Miner 300 Helium Hotspot for HNT with 4 DBI antenna

 

Miner is in hand ready to ship!

 

New in box never synced.

 

ALL KINDS OF GAMING LAPTOPS, GRAPHICS CARD, BITMAIN MINERS & OTHER MODELS OF ANTMINERS ARE AVAILABLE IN STOCK .

 

 

ADD WHATSAPP FOR FAST RESPONSE : +15146126237

 

bobcat Bobcat 300 Helium Hotspot Miner Available Kompjuterë - Elektronikë

€ 500,00
Numri kontaktues:
15146126237
Adresa ose vendi:
9900 Novi Pazar, Bulgaria
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Marka:
bobcat
Ngjyra:
white
Offer ID #23803
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch