Bobcat Bobcat Miner300,BITMAIN ANTMINER S19 PRO,Goldshell KD6 Kompjuterë - Elektronikë
Bobcat Bobcat Miner300,BITMAIN ANTMINER S19 PRO,Goldshell KD6 Kompjuterë - Elektronikë
€ 500,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Adresa ose vendi:
8GJ3P28P+5H
Marka:
Bobcat
Ngjyra:
Black

We are providers of bitcoin mining machines / hardware. at the best prices.

 

CONTACT US ON WhatsApp : +13303964591/ +84374381436

 

CONTACT EMAIL: eddyrobert151@gmail.com

 

Payment – BTC / Ethereum / Bitcoin Cash / USDT ETH / Bank Transfer

 

Antminer S19 Pro 110T

Antminer S19J Pro 104T

Bitmain Antminer S17 Pro 56TH / S

Antminer L3 +

Goldshell LT5 Pro 2445M

Goldshell KD5 18T

Whatsminer M31S 74T with power supply

Bobcat Bobcat Miner300,BITMAIN ANTMINER S19 PRO,Goldshell KD6 Kompjuterë - Elektronikë

€ 500,00
eddy01
Shitës privat
Adresa ose vendi:
8GJ3P28P+5H
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Marka:
Bobcat
Ngjyra:
Black
Offer ID #23840
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch