Bobcat Miner 300 Bobcat Miner 300 Helium Hotspot for HNT - US/EU MODELS - Brand New Kompjuterë - Elektronikë
Bobcat Miner 300 Bobcat Miner 300 Helium Hotspot for HNT - US/EU MODELS - Brand New Kompjuterë - Elektronikë
€ 499,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Adresa ose vendi:
San Francisco, CA, USA
Marka:
Bobcat Miner 300
Ngjyra:
Black

The length of the antenna is proportional to the wavelength of the frequency band. The frequency wavelength of 470 mHz is roughly twice that of 915 mHz, so proportionally, the CN 470 stock antenna is longer than the US/EU stock antenna.

 

 

Connector Type

RP-SMA-Female

 

Antenna Size / mm

F60*125 

 

Package Size / mm 

subject to actual packaging

 

Antenna Weight / kg

0.13

 

Radome Material

bronze

 

Installation

magnetic mount

 

Wind Speed…

Bobcat Miner 300 Bobcat Miner 300 Helium Hotspot for HNT - US/EU MODELS - Brand New Kompjuterë - Elektronikë

€ 499,00
Jenny022
Shitës privat
Adresa ose vendi:
San Francisco, CA, USA
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Marka:
Bobcat Miner 300
Ngjyra:
Black
Offer ID #24123
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch