bobcat NEW BOBCAT MINER 300 Helium HNT Hotspot Miner Kompjuterë - Elektronikë
bobcat NEW BOBCAT MINER 300 Helium HNT Hotspot Miner Kompjuterë - Elektronikë
€ 0,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Adresa ose vendi:
Probolinggo, Probolinggo City, East Java, Indonesia
Marka:
bobcat
Ngjyra:
black

NEW BOBCAT MINER 300 Helium HNT Hotspot Miner 

 

Hardware Specifications

 

Model: Bobcat Miner 300

 

LoRa Specifications

 

LoRa Frequency Band: 923MHZ/915MHz/868MHz/470MHz

LoRa Channel Plan: AS923/AU915/EU868/CN470

Channel Capacity: 8-channels uplink, 1-channel downlink

LoRa Output Power: 25dBm Maximum output power before antenna

 

Platform Configurations

 

bobcat NEW BOBCAT MINER 300 Helium HNT Hotspot Miner Kompjuterë - Elektronikë

€ 0,00
waris112
Shitës privat
Numri kontaktues:
0399443855
Adresa ose vendi:
Probolinggo, Probolinggo City, East Java, Indonesia
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Marka:
bobcat
Ngjyra:
black
Offer ID #23846
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch