Bose Acoustimass 10 Series 5 Home Theater Speaker System Audio - Elektronikë
Bose Acoustimass 10 Series 5 Home Theater Speaker System Audio - Elektronikë
€ 500,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Audio
Adresa ose vendi:
Madrid, Spain
Product Key Features
Type Subwoofer
Connectivity Wired
 
 
Dimensions
Width 20.65cm
Height 41.48cm
Depth 64.34cm
 
Additional Product Features
Speaker Type Speaker System
Peak Power Handling 200W
Tweeter Size 6.35cm.
Outdoor/Indoor Indoor
Impedance 8 Ohm
Construction 2-Way
RMS Power 270W
Magnetic Shielding Magnetically Shielded
Woofer Size 13.34cm
Mounting In-Ceiling/In-Wall, Floor-Standing Tower

Bose Acoustimass 10 Series 5 Home Theater Speaker System Audio - Elektronikë

€ 500,00
dewshinegroup
Shitës privat
Adresa ose vendi:
Madrid, Spain
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Audio
Offer ID #23713
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch