Bose Lifestyle 650 Home Entertainment System Audio - Elektronikë
Bose Lifestyle 650 Home Entertainment System Audio - Elektronikë
€ 950,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Audio
Adresa ose vendi:
Madrid, Spain

5.1-channel configuration bluetooth & wi-fi music streaming 6x hdmi in / 1x hdmi out 2x optical / 2x digital coaxial / 2x rca 4k/60 hz support on all hdmi inputs wireless receivers for rear speakers wireless acoustimass module soundtouch app

Bose Lifestyle 650 Home Entertainment System Audio - Elektronikë

€ 950,00
dewshinegroup
Shitës privat
Adresa ose vendi:
Madrid, Spain
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Audio
Offer ID #23711
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch