Brand New ASUS NVIDIA GeForce RTX 3090 24GB Kompjuterë - Elektronikë
Brand New ASUS NVIDIA GeForce RTX 3090 24GB Kompjuterë - Elektronikë
€ 900,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Adresa ose vendi:
12 Lower Rd, Morningside, Sandton, 2057, South Africa

Product Key Features:

Power Cable Requirement 8-Pin + 8-Pin PCI-E

Memory Size:24 GB

Features:VR Ready

Connectors:DisplayPort, HDMI

Compatible Slot PCI Express 4.0 x16

Cooling Component Included Fan with Heatsink

Chipset Manufacturer:NVIDIA

APIs:DirectX 12, CUDA, Vulkan, OpenGL 4.6

 

All kinds of graphics cards also available for sale…

 

Interested Buyer Should Message On Below Details:

Email: gadgetworld008@gmail.com

Message me on whatsapp : +1-914-279-7439

Brand New ASUS NVIDIA GeForce RTX 3090 24GB Kompjuterë - Elektronikë

€ 900,00
tman101
Shitës privat
Adresa ose vendi:
12 Lower Rd, Morningside, Sandton, 2057, South Africa
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Offer ID #23115
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch