Brand New ASUS ROG Strix NVIDIA GeForce RTX 3090 24GB Kompjuterë - Elektronikë
Brand New ASUS ROG Strix NVIDIA GeForce RTX 3090 24GB Kompjuterë - Elektronikë
€ 1.300,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Adresa ose vendi:
Pirot, Serbia

Karakteristikat kryesore të produktit:

Lloji i kujtesës: GDDR6

API -të: CUDA, DirectX 12, Vulkan

Madhësia e kujtesës: 24 GB

Prodhuesi i Chipset: NVIDIA

Karakteristikat: Ndriçimi RGB, Mbështetje për shumë monitor, SLI/CrossFire Ready, Ndriçim LED, G-SYNC/FreeSync Compatible, VR gati

Komponenti i Ftohjes i Përfshirë: Tifoz me Heatsink

Kërkesa për kabllo energjie: 8-Pin + 8-Pin PCI-E

Lidhësit: DisplayPort, HDMI

Fole e pajtueshme: PCI Express 4.0 x16

 

Të gjitha llojet e kartave grafike gjithashtu të disponueshme për shitje ...

 

Brand New ASUS ROG Strix NVIDIA GeForce RTX 3090 24GB Kompjuterë - Elektronikë

€ 1.300,00
tman101
Shitës privat
Numri kontaktues:
+19142797439
Adresa ose vendi:
Pirot, Serbia
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Offer ID #23465
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch