Brand New Bobcat Miner 300 Helium Hotspot Laptop - Elektronikë
Brand New Bobcat Miner 300 Helium Hotspot Laptop - Elektronikë
€ 900,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Laptop
Adresa ose vendi:
Pirot, Serbia

Rreth këtij produkti:

Marka: Bobcat

MPN: BC0001

Modeli: Bobcat Miner 300

Karakteristikat kryesore të produktit

Përdorimi i energjisë (W) 5

Karakteristikat shtesë të produktit

Monedha e pajtueshme: HNT

 

Blerësi i interesuar duhet të dërgojë mesazhe në detajet e mëposhtme:

Email: gadgetworld008@gmail.com

Më dërgoni mesazh në whatsapp: +1-914-279-7439

Brand New Bobcat Miner 300 Helium Hotspot Laptop - Elektronikë

€ 900,00
tman101
Shitës privat
Adresa ose vendi:
Pirot, Serbia
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Laptop
Offer ID #23467
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch