Buy AsRock pro BTC Mining Motherboard Buy AsRock pro BTC Mining Motherboard Kompjuterë - Elektronikë
Buy AsRock pro BTC Mining Motherboard Buy AsRock pro BTC Mining Motherboard Kompjuterë - Elektronikë
€ 150,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Adresa ose vendi:
Guangdong Province, China
Marka:
Buy AsRock pro BTC Mining Motherboard
Ngjyra:
black

Buy AsRock pro BTC Mining Motherboard

what-sapp … + 86 171- 5-640- 32-02

 

ASRock H110 Pro BTC + 13GPU Mining Motherboard Cryptocurrency

Model: H110 Pro BTC +

Graphics Card Interface: PCI-E

Chipset Type: Intel B250

 

STOCK PRICE 50% ffer ($ 150USD)

MOQ – 1 UNIT

 

✓ FREE DELIVERY – SHIPPING – 4 DAYS.

 

–what-sapp … + 86 171- 5-640- 32-02

….. asicminerstrade@gmail.com …….

Buy AsRock pro BTC Mining Motherboard Buy AsRock pro BTC Mining Motherboard Kompjuterë - Elektronikë

Në shitje Kompjuterë
Buy AsRock pro BTC Mining Motherboard
€ 150,00
minerstrade
Shitës privat
Adresa ose vendi:
Guangdong Province, China
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Kompjuterë
Marka:
Buy AsRock pro BTC Mining Motherboard
Ngjyra:
black
Offer ID #23455
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch