Buy Cow /Ox Gallstone Available On Stock Now @ (WhatsApp: +237673528224) - Artikuj
Buy Cow /Ox Gallstone Available On Stock Now @ (WhatsApp: +237673528224) - Artikuj
€ 89,00
Kategoria:
- Artikuj
Adresa ose vendi:
Albania

 

 

 

Buy Cow /Ox Gallstone Available On Stock Now @ (WhatsApp: +237673528224)

 

DESCRIPTION

-Full substance,

-100% machine flayed

-No ticks, no scratches, no humps

-Size: 32 to 40 sq. ft.

-Average size: 36 sq. ft.

-Weight: 22kgs to 32kg

-Average weight: 25kgs

-Selection: 80% A/B, 20% C/D

-Male 75% / Female 25%

-1 x 40 container = 1700-2000 hides

-Availability: 10 x 40 ft container

- Impurity: No sand, No dust, No mud, No foreign…

Buy Cow /Ox Gallstone Available On Stock Now @ (WhatsApp: +237673528224) - Artikuj

€ 89,00
Loyalty
Shitës privat
Numri kontaktues:
+237673528224
Adresa ose vendi:
Albania
Kategoria:
- Artikuj
Offer ID #23993
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch