Camera Belt Button Aksesorë - Elektronikë
Camera Belt Button Aksesorë - Elektronikë
€ 15,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Aksesorë
Adresa ose vendi:
Pristina
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20821
Offer ID #20821

Designed for DSLR, video cameras and compact digital cameras.
Material: PE+ABS+Metal
Load capacity: 10kg
Compatibility: All DSLR cameras
Item size:Approx. 8.5 x 7 x 3.5cm
Color: Black

Camera Belt Button Aksesorë - Elektronikë

€ 15,00
Kompani biznesi
Adresa ose vendi:
Pristina
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Aksesorë
Ngjyra:
Zezë
Offer ID #20821
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch