Canon Apple MacBook Pro 15, 2020, shirit prekës Laptop - Elektronikë
Canon Apple MacBook Pro 15, 2020, shirit prekës Laptop - Elektronikë
€ 600,00
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Laptop
Adresa ose vendi:
Unnamed Road, Prishtinë
Marka:
Canon
Ngjyra:
Gray
Gjendja është perfekte, jo një gërvishtje e vetme.
Ngjyra është gri hapësinore.
Shirit prekës
Gjithsej 42 cikle karikimi
SSD 256
2.6 GHz, 6 bërthama Intel Core i7
16 GB 2400 mhz ddr4
Grafikë Intel UHD 630 1563 mb + Radeon pro 555x 4gb.
2 raste të përfshira (e cila është në foto dhe e zezë)
Kutia, dëftesa, gjithçka është atje.

 

Canon Apple MacBook Pro 15, 2020, shirit prekës Laptop - Elektronikë

€ 600,00
Tom Elvis
Shitës privat
Adresa ose vendi:
Unnamed Road, Prishtinë
Kategoria:
- Elektronikë
Nënkategoria:
Laptop
Marka:
Canon
Ngjyra:
Gray
Offer ID #23184
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch
Platforma tugja.com ju mundëson zgjidhjen më të madhe për blerje, shitje, lëshim a marrje me qira të shtëpive, veturave, apartamenteve, pronave dhe të të gjitha produkteve të tjera, apo kërkime/publikime për vende pune.
© tugja.com / @outwork.ch